Tämä viikko on ollut melkoinen pienen pahan mielen viikko. Kaikki alkoi pari viikkoa sitten, kun kerroin, tai paremminkin nostin peppuseksin puheeksi tyttäystävän kanssa saunoessamme. Kerroin kuinka aikanaan ostin ensimmäisen dildon ja sen jälkeen toisen jne. ja että olen kuitenkin aina tykännyt ja nauttinut oman anaalin "käyttämisestä". Ja että välillä tulee kausia kun asiaan tulee himo ja haluan nauttia siitä yksin tai yhdessä kuitenkin, että asia on tiedossa.
Vastaanotto oli ihan hyvä, vaikka hän ei asiaan osallistumisesta kovin innostu ole, muuta kuin silloin tällöin vastaanottavana, kun ei oikein syty hajuhaittojen takia. No hajuhaitat on mitä on, sivullista pahaa. Itsellä se ei ole koskaan innostusta vähentänyt, mutta ei ne toki lisähimoakaan tuo.

Viime viikonloppuna sitten ominpäin suihkussa ollessani ajelin jokapaikan karvojani ja sitten kävin nappaamassa uusimman tapin sinne mukaan ja siinä vähän omia paikkojani lämmittelin, ei sen suurempaa. Mutta sitten seuraavina päivinä suihkussa käydessä jatkoin aina vähän sormilla paikkojen lämmittelyä ja kävipä siinä niinkin, että töissäkin vessatauolla sormet vähän eiksyi paikasta.

Näistä lämmittelyistä sitten on kiima aikalailla ollut mielen päällä ja alkuviikosta tein uuden leikkikalutilauksen itselleni. Jos sen vaikka nyt uskaltaisi sijoittaa meidän yhteiseen lelulaatikkoonkin, eikä piilotella omissa kaapeissa. Uudella tulokkaalla on halkaisijaa 5,5 cm, että ei mikään maksimaalinen, ettei aiheuttaisi talossa aivan hirveää kauhua kuitenkaan :D

Tänään sitten kävin vessassa ja kopeloin taas tuota takapuolta ja kun pyörittelin kahta sormea sielä, niin tuntui niin hyvältä. Otin mukaan pientä runkkausta ja ei aikaakaan kun rupesi tuntumaan siltä kun voisi tulla, mutta en kuitenkaan halunnut saada orgasmia. Lopetin runkkaamisen, mutta jatkoin sormien pyörittelyä joka hyväili g-pistettä. Sitten munani työnsi spermalastin kädelleni joka oli vielä peniksen alla. Tulin siis tulematta kunnolla.

Katsoin kättäni ja sitä sperman määrää, joka näytti melkoiselta lastilta varsinkin siihen nähden, että se ei tullut orgasmin saattelemana. Nostin käteni ja imaisin spermat suuhuni. Ja voi pojat! Voin sano, että kyseinen lasti maistui parhaalta mitä olen omaani koskaan maistanut.

PS. Lelutilaus ei ole vielä saapunut viikonlopuksi, olipas harmittavan hidas toimitus :(