Seksiä, masturbaatiota, orgasmia. Mitä kauemman edellisestä kerrasta on niin jossain vaiheessa ajatus pääsee hyppäämään ja rupeaa panettamaan. Jos ajatuksesta pääsee ohitse niin seuraavalla kerralla panettaa taas vielä enemmän. Mulla taitaa olla viikko-puolitoista keskimäärin jos en ole saanut tai runkannu niin rupeaa ajatus laukkaamaan/haluttamaan. Nykyään jos/kun tulee runkattua, tulee se helposti mieleen suihkussa ja sielä se on sitten helppo hoitaa nopeasti ja siististi vaikka tyttöystävä olisikin kotona.

Fantasiat, niillä on pitempi kehityskäyrä tulla ajatuksiin, mutta kun tulevat niin ne ei laannu ennen kuin saa taas orgasmin. Kuten tällä hetkellä, mielessä pyörii yksi asia, eikä helpota että on yksin töissä kun toinen iltavuorossa. Viime kerrasta on varmaan jokunen kuukausi aikaa, siis että fantasiat on isosti mielessä. Seksiä sain kyllä ~viikko sitten. En kuitenkaan valita koska tavallaan tykkään myös tästä ajatus tilasta, mutta myös pelkään milloin teen sille jotakin. Eilen runkkasin, mutta en kiusallani antanut tulla. Eilen mietin ja tänään mietin lisää, koska ja miten voisin toteuttaa tämän. Olen haaveillut "luonnossa" anonyymisti, jossain missä ketään ei ole, mutta silti teoreettinen mahdollisuus että joku näkee. Ei vierestä vaan ehkä kauempaa. Tiedän myös yhden sellaisen paikan joka on vielä melko keskustassa, mutta kuitenkin piilossa. Näin syksyllä paikka olisi helpompi valita pimeällä aikaa ja silloin anonyymius olisi vielä isompi, mutta kesällä taas olisi lämmin vaikka yöllä.
En haluaisi olla pettäjä, sitä ensimmäistäkään kertaa. Mutta en halua että vanhalla iällä vasta totean että oikeasti pidin tästä(kin). En myöskään haluaisi erota vain koittaakseen. Ja uskaltaisinko silloinkaan, kuten jo aiemminkin yrittänyt ja perääntynyt.
Silloin ensimmäisellä kerralla kun tyttöystävälle asiasta sanoin, vastaushan oli että älä sitten hänelle kerro. Oliko se kuitenkin lupa, onko se sitten pettämistä. Varmaankin, jos nyt kysyisi niin olisiko toinen vastaus vai mikä lopputulos. Minulle iso asia ottaa edes puheeksi.