Tuossa menneellä viikolla jotain googlettelin noista penis plugeista ja kävin sivulla jossa oli jotain tyyliin 8 erikoista tyydytyskeinoa ja sielä oli tälläinen kuin 'figging'. Oli niin erikoinen sana että luin kohdan. Se tarkoitti tuoreen, kuoritun inkivääri(juuren) laittamista anaaliin aiheuttaen miellyttävän/epämiellyttävän poltteen tunteen. Jotenkin tuosta heräsi sellainen ajatus että tuotahan pitää päästä koittamaan. Ilmeisesti tuo on enemmän S/M-jutuissa käytetty "rangaistus".
Jotain vastaavaa tunnetta ehkä olen jo aiemmin koittanut laittamalla kylmägeeliä peräaukon suulle/kiveksiin/terskaan. Ehkä tuo minun kylmägeeli ei ole tujuinta ainetta ollut kun se ei ihan sietämätöntä ollut. Kiveksissä tuo on "nipistellyt" inhottavimmin

No edessä olipitkä vapaa uuden vuoden takia joten kävin kotia tullessa kaupassa hakemassa yhden inkiväärin. Ei hinnalla pilattu, maksoi 50 snt. Se sai muutaman päivän kaapissa odottaa ja mieli malttaa, mutta tänään sain sen käyttöön ja testattua.

IMG_20160102_183905%20%28kopio%29.jpg

Kun en tiennyt kuinka vahvaa se oli niin aluksi hieroin sitä hetken vain peräaukon ympärillä. Vaikutusta ei tarvinnut kauaa odottaa kun pieni lämpö rupesi tuntumaan. Lopetin siihen ja odottelin millaiset jälkituntemukset. Aika mieto kihelmöinti joka ei montaa minuuttia kestänyt.
Sitten laitoin koko juuren nokareen sisälle, jätin pienen nysän pihapuolelle ja odottelin. Ensin tuli sama lämmön tunne peräaukolle, sitten rupesi peräaukon sisälläkin hieman lämmittämään. Hetken päästä lämpö muuttui enemmän kihelmöinniksi, jotain sellasita kun kylmiä sormia lämmittää patterin tai avotulen vieressä. Päätelmät, melko laimeaa tunnelmaa kuitenkin joka ei kestänyt. Ehkä se oli huono tai liian vanha yksilö.

Koska tuossa inkiväärissä on niitä jotainöljyjä/"mehuja" jotka nuo tunteet aiheuttaa, päätin vielä kerran koitaa. Raavin vielä tuon samaisen juuren pintaa niin että se kostui ja tein veitsen kärjellä vielä uria täyteen että se oli mahdollisimman kostea. Sitten laitoin sen paikoille ja odottelin.
Taas lämmitti, kihelmöi, mutta hei tämähän melkein jo polttaa. Nyt rupesi tuntemukset olemaan kovemmat. Kun peräaukkoa puristi tiukasti kihelmöinti ja kuumantuno lisääntyi. Jossain vaiheessa kihelmöintiö oli jo ihan rentonakin. Ihan kestettävää vieläkin, mutta nyt tässä olisi jo enemmän rangaistuksen tuntua. Tuntemukset kestivät jonkun 15-30 min jonka jälkeen laantuivat pois.

Nyt, tämähän oli ihan jees. Kylmägeeliin verrattuna (joka ei varmaan ihan limakalvoystävällinen) tuntemukset hieman erilaiset, ehkä enemmän chili-polttava tyylinen. Oikeita tuntemuksia on hieman vaikea kuitenkin kertoa miltä se tuntuu, mutta jos chilin poltteesta suussa tykkää niin ehkä tämä on kokeilemisen arvoista toisessakin päässä (eri polte kuitenkin kun chilin polttaessa ulostaessa).

Ehdottomasti nautin tästä toistekkin.
Niin joo, koitin tuota öljyä myös terskan päälle raavittuna. Vaikuttaa siinäkin samoihin tyyliin, mutta ehkä miellyttävämpi anaalissa.