En muista koska rupesin pitämään anaalin koskettelusta tai miten/mistä se vanhemmalla iällä alkoi, mutta oma sormi se varmaan oli minkä sinne työntyi aluksi.
Vähän armeijan jälkeen ostin paikallisesta liikkeestä geishakulat (kyllä, en tiedä miksi). Tuolloin asuin vielä kotona ja taisin jonkun kerran pitää niitä anaalissa jonka jälkeen heitin ne pois.

Puolen vuoden päästä olin muuttanut omaan asuntooni ja jossain vaiheessa tilasin netistä jonkun jelly-dildon. Se oli myös hieman floppi ostos. Se oli semmoinen jelly"karvainen" joka olisi varmaan naisella ollut mukava, mutta peräaukossa semmoinen raasto ei oikein tehnyt hyvää vielä vähäiseen anaalikokemukseen yhdistettynä.

Muita leluja ei siihen aikaan sitten ollutkaan, mutta on hyvin mahdollista että saatoin jotain ruokapuodin tarjontaa myös testata..

Johonkin aikaan tuli tunne että miesten välistä tyydytystä olisi paljon helpompi löytää kuin naista itselle. Yksi ilta sitten hieman itseä tyydyttäessä ja muutamaa rohkaisevaa juodessa rupesin katsomaan teksti-tv:n seuranhaku ilmoituksia. Ketään valmiiksi lähialueella etsivää seuraa ei näkynyt joten laitoin oman viestin miestenhaku-ruutuun.
Ei kauaa mennyt kun sain viestiä takaisin. Lähetettiin muutamat viestit siinä ja hän oli jonkun vuoden vanhempi. Minua rupesi jo hieman jännittämään että mitä sitä tulee tehtyä. Sovittiin että hän ajaa viereisen ABC:n pihaan josta käyn "taluttamassa" hänet sitten meille oikealle ovelle. Menin kohti tapaamispaikkaa ja hän kertoi olevansa paikalla. Katselin jonkun silmäyksen autojen joukosta, mutta en bongannut häntä.
Sitten iski lievä paniikki että mitä olen tekemässä. Käännyin pois, menin takaisin asuntooni ja kerroin hänelle että ei pysty. Hän tuntui ymmärtävän kun olin kertonut aiemmin että en ollut tehnyt tämmöistä ennemmin.

Se kerta oli lähimpänä että olisin saanut tavata oman biseksuaalisuuteni todellisuudessa.