Tuli pitkästä aikaa tilanne kun tyttöystävä oli menossa muualla vähän pidempään niin oli melkein koko viikonlopullinen omaa rauhaa ilman häiriöitä. Hommahan meni jokseenkin perseelle, eikä tässä tapauksessa pieleen vaan anaalihommiksi.
Lauantaina tuli nukuttua ensin pitkään puolen päivän puolelle mukavasti (menin kyllä myöhään nukkumaankin). Kun siitä oli herätty ja "aamu" saatu käyntiin niin rupesin pitkästä aikaa anaaluhuuhtelua harrastamaan. Tällä kertaa pelkällä pillusuihkulla suoraan, en ottanut sitä käsisuihkuosaa pois. Siinä rauhassa ja hartaasi sujahtikin sitten joku pari tuntia. Runkkasinkin pari kertaa, en orgasmiin asti mutta sen verran että spermat valahti. Loppu illan vietin muuten vain omia normaaleja puuhastellen. Nukkumaan mennessä otin jemmasta vielä Nexus Silo eturauhaskiihottimen. Tuossa peräaukon kohtaan jäävä ohut kohta on jonkun 2 cm halkaisijalta. Liu'utin tuon anaaliin ja puristin sulkijalihaksilla kiinni. Tein vielä iltatoimet ja menin sänkyyn tuon kanssa. Sängyssä makoillessa peräaukko rentoutuu sen verran sopivasti että tuo oli melko miellyttävä sisällä pitää. Yöllä heräsin joitain kertoja ja tappi oli pysynyt hyvin sisässä eikä mitään kipujakaan ollut tuntunut, vain sellainen sopiva "kiva" tunto.
Sunnuntai saapui ja kaikki oli hyvin, myös peräosastolla. Aamusta taisin vielä hiukan suihkutella jo valmiiksi puhdasta anaalia. Siinä päivällä ei muuta erikoista ollutkaan. Illasta tyttöystäväni tulikin jo kotiin tietämättä puuhistani, ja toki minä tietämättä hänen puuhista muuta kuin minne ja mitä oli sanonu menevänsä tekemään. Illalla nukkumaan mennessä päätin vielä laittaa täksikin yöksi tuon samaisen tapin sisälle, tietysti salassa. Sinä yönä kävi kuitenkin niin että se jossain vaiheessa ei tuntunut enää mukavalta ja kävin sen keskellä yötä ottamassa pois.
Olen kerran aiemminkin pitänyt tappia yön yli, mutta silloin se oli ihan minimaalisen kokoinen joka ei sisällä ollessa vaatinyt peräaukon venymistä nimeksikään.

Maanantaina normaali päivärytmiin palatessa, päivän mittaan alapäässä tuntui taas sellainen toisenlainen "kiva". Sellainen mitä voisin kuvitella kun kun koko viikonloppu on pantu antaumuksella ja useasti. Sellainen mielihyvä sielä tuntui, oli vain lisäksi se tieto että kukaan ei ole ollut sielä panemassa koko viikonloppua.

Yhteenveto vapaasta viikonlopusta, oli erittäin mukavaa olla täysin yksin vailla mitään häiriötä. Ei vain omien sessioiden takia, vaan muutenkin. Normaalisti ei kuitenkaan lähes koskaan ole sellaista kunnollista rauhaa ja hiljaisuutta. Vaikka mitä tekeminen ei mitenkään toiseen vaikuttaisi niin sen kuitenkin joutuu huomioimaan jollain tavalla, kuten tätä kirjoittaessa, tv päällä toisessa huoneessa toisen sitä katoessa. Parisuhteen ja yhdessäasumisen haitta. Viikonloppu sai muistamaan taas mitä kaipaan..