Ajelin pyörällä kotiapäin ja laskettelin pitkää vauhdikasta mäkeä alas, missä välissä oli risteävä tienliittymä. Takaa oli tulossa auto ja kääntymässä tuohon risteävään suuntaan minuun päin.

Rupesin miettimään, jos auto olisi kääntynyt, minua huomaamatta ja töytäissyt pyörää, mutta niin hilkulla, että olisin vain  menettänyt suunnan, ajautunut ojan ruohikkoon ja lopuksi kellahtanut sinne.Sitten jo mielessäni mietin huutosaarnaa, kun ei yhtään pyörätieliikennettä katsota, kunnnes nuorehto nainen kuskin paikalta juoksi katsomaan olinko kunnossa. Tokaisin, että saarnan sijaan perseeseen pitäis tollaista vetää, kun ei liikennettä seurata. Naisella kävi ehkä hyvin huomaamaton ilonhymähdys samalla kun sanoi, että tule mukaan. Olinhan toki varattu, mutta lähdin mielenkiinnosta katsomaan mihin näin yllättävä käänne olisi johtanut.

Hypäsin autoon ja nainen vei minut asunnolle. Asunnossa oli mies, varmaan isä; Sen verran vanhempi, ettei poikaystävästä olisi mennyt. Nainen oli varmaan tekstiviestillä jo tapahtuneesta ilmoittanut, kun mies oli keittiössä vastassa, kysymässä mitä minä  tuollaisia nuorelle likalle olin puhunut. Sanoi, että saat itse perseeseen niin tiedät mitä puhelet. Mielessäni rupesin hymyilemään, että saatan jo tietää. Hän käski ja laski housuni ja laittoi minut keittiön pöytää vasten, esitin hieman epävarmaa samalla mielessäni jo nauttien. Kurkkasin taakseni ja sielä jo mollotti iso kyrpä ojossa ja ajattelin, että tuota et kyllä kuivana kakkoseen saa millään. Samalla hän jo kurkotti liukkaria, siveli perseelleni sekä munansa päälle ja rupesi työntymään sisään rohkealla otteella. Olin niin rentona kun saatoin ja annoin painua sisään ja miten hyvältä se heti tuntui. Kunnollinen reiän venytys ja sen jälkeen heti työntyvää liikettä. Sanoin miehelle, että ei tainnut olla ensimmäinen kerta perseessä kun noin liukkaasti sujui. Käski vain pitää turvan kiinni ja jatkoi painamista, kunnes laukesi sisääni ja veti housut takaisin jalkaansa.

Sanoi vielä, että mieti mitä ensikerralla puhelet. Nainen oli koko tämän ajan seissyt keittiön reunalla katsomassa tapahtunutta. Vetäisin myös housuni jalkaan ja lähdin ulos. Huikkasin ovenraosta, että huomenna sama aika, sama paikka ja kierosti hymyillen päälle.