Löydän itseni joskus tekemästä asioita joista en varsinaisesti saa tyydytystä (kuten esim. masturboinnista), mutta teen tai koitan asioita erilaisia asioita koska voin ja haluan koittaa.
Niinhän se anaalityydysyskin alkoi.

Virtsaputken tyydytystä, tähän oli kotoinen kuumemittari oikein hyvän sileä (digitaalinen ehdottomasti, ei vanhaa lasista!). Ei mitenkään pahalta tuntunut, sopivasti kiihottavaa.

Suolihuuhtelu, ei tavallaan ole seksuaalinen kokemus sinällään. WC-suihkulla olen vähitellen täyttänyt ja tyhjännyt peräsuolta. Lähtee kyllä melko pitkältä matkalta kaikki kokkareet pois. Ja on sillä kuulemma myös terveydellisiä vaikutuksia kun vanhat kuonat saadaan kaikki pois.
Yksi kerta tuon jälkeen suihkussa käydessä käytin sormia ihanan puhtaassa anaalissa ja sieltä osui sellainen kohta sormiin mikä tuntui niin hyvältä. En muista että olisin noin hyvää tuntemusta ennen löytänytkään ja siihen olikin taivaallista laueta runkaten.

Joskus vuosien varrella olen jonkun kerran jättänyt esinahan taakse kun laittanut peniksen housuihin takaisin olemaan. Tuntui jotenkin pervommalta, ihan kuin housuissa olisi jotain uutta kun sen tuntee jatkuvasti ja sopivassa asennossa jopa hierti kiihottavasti kun liikkui. Mutta koska esinahka oli niin tuntoherkkä en pystynyt pitämään sitä liikkuessa paljon muutamaa tuntia enempää.
Tämän vuoden aikana otin oikein urakan ja pidin esinahkaa takana useammin ja pidempään. Eikä kovinkaan pitkään nii oli tottunut sen verran että sitä pystyi pitämään helposti koko päivän auki. Pitkän aikaa tuntui erilaiselta kivalta kun sielä housuissa tosiaan tunsi jatkuvasti olevan jotain, mutta nyttemmin tuohon on tottunut niin paljon että ei aina huomaakkaan onko se auki vai kiinni. Ja nykyään pidän sitä enemmän auki.
Jossain vaiheessa mielessä oli myös että josko tuolla olisi vaikutusta myös seksielämään ja kestäisi hieman pidempään, mutta en ole siihen huomannut olevan tällä aikavälillä ainakaan vaikutusta. Kuitenkin terskassa on hyvin tuntoherkkyys edelleen tallessa.
Yhden positiivisen vaikutuksen olen huomannut. Esinahan alle ei pääse kertymään yhtään pahaa hajua/kuonaa. Vaikka usein käykin joka päivä suihkussa niin auki pitäessä päivän jälkeen munan kehtaisi antaa vaikka suuhun, toisin kuin terskaa piilossa pitäessä.