Sovittiin sitten sen ensimmäisen tapauksen kanssa, että otetaan tänään tapaaminen töiden jälkeen. Ajelin töiden jälkeen sovitulle parkkipaikalle ja odottelin hetken toisen saapumista. Hänen saavuttuaan käviltiin vielä läheiselle paikalle missä kaikki pitäisi tapahtua. Olo rupesi olemaan kuin pienellä lapsella joka menee ekaa päivää tarhaan/kouluun eikä tunne ketään.

Keli nyt ei ollut se aurinkoisin, mitä jo parhaimpina päivinä. No tapahtumapaikalle päästiin, ja molemmat hieman ujosti seisoskelee että mites nyt pitäisi edetä. Hänellä aiemman kertoman mukaan pari kokemusta etukäteen. Kysyin vielä että oliko kortsuja mukana, sattui mullakin olemaan vaikka en vielä aamulla töihin lähtiessä tiennyt tulevaa. Kyllä siinä molemmat sai kuitenkin housut alas ja siinä itsellä pieni löysä seisokki rupesi tulemaan. Toinen hieman runkkaili itseä että pääsee kuntoon. Olo taas hieman vaivaantunut mitä tekisi, voisiko katsoa hänen munaa mitä tulen kohta saamaan.
Sitten hän tuli takaa iholle kiinni ja pari kertaa omaani puolijäykkää munaani runkkasi ja sanoi vielä "Ompas se iso". Kuitenkin turvallisuus ennen kaikkea (vaikka fantasiaa löytyy myös saada spermat pyllyyn) ja kysyin että oli kumi jo paikalla, ei mutta sitten laittoi. Vilkaisin vielä nopeaa että kyllä on.

Kumarruin eteenpäin ja hän rupeaa munalla hipomaan reikääni. Laitoin omat käteni avuksi ja levitän hieman pakaroitani että paremmin pääsee paikoilleen. Rasva olisi ollut mukana jos olisin aamulla jo tiennyt, mutta ilman rasvaa sitten yritti reiän kohdilla työntyä sisään. Ei toki yhtään voimakkaasti yrittänyt väkisin tunkea, mutta meinasin jo sanoa että työntää vaan reilummin sisään.

Siinä vaiheessä toinen sanoo "joku tulee", siinä nopeaa housut nousee. Ei kukaan vielä näkemään pystynyt, mutta eipä siinä jatkaakkaan voinut. Hetken aikaa seisottiin paikalla ja katsottiin mitä ne ulkopuoliset tekee. Ei hirveätä kiirusta niillä näyttänyt olevan joten päätettiin sitten poistua paikalta.

Ja taas, lähempänä kuin koskaan, mutta silti ei vieläkään.