Tovi on vierähtänyt viime kuulemasta. Edellisen viestin tapahtuman jälkee noin viikko, tuli viesti että kelpaisiko uusinta. Vastasin että voisi kelvatakkin josku. Joku viikko eteenpäin hän laittoi viestin jos kelpaisi nyt. En vastannut siihen heti vaan vasta joskus reilun viikon myöhemmin että ollut "kiireitä".
Tästä taas joku viikko myöhemmin laitoin itse viestiä sinne suuntaan että sopisiko joku päivä. Pienen hetken päästä rupesi hieman kaduttamaan viesti. Ei hän ollut vielä sitä nähnyt edes ja siinä hetkenä päätin poistaa profiilini toivoen että viesti häipyy siinä samalla eikä hän sitä koskaan ehdikkään lukea..

Ennne tuota "ekaa kertaa" olin vastaillut sähköposteihin ja yhden miehen kanssa puhuttiin melkein vähän niitä näitäkin (se vähän minua vanhempi). Valitettavasti vastapuolella sitten jäi asia hieman eikä hänen kanssa koskaan nähty. Itse kyseistä henkilöä odotin kovastikin, tuntui niin saman tilanteen omaavalta. Mutta se keskustelu sitten vain loppui.

Muuten elämä tuon sivuston profiilin poiston jälkeen on mennyt ilman sen ihmeellisempiä. Ei oikeastaan ole tullut tapahtunutta kummemmin ajateltua eikä se ole päiviä haitannut. Muuteenkaan ajatukset ei ole nyt ollut tässä välissä hirveästi sielä miehissä päin. Runkatessakaan ei ole kuin joskus vain sormet käyny reiäin puolella.
Nyt ihan viime viikkoina vasta on taas tullut vähän enemmän mieleen mitä sitä tekisi tai ainakin pyrkisi totetuttamaan jos olisin sinkku.