Ei nyt hirveän akviivista ole tämän blogin kirjoittelu nykyään, mutta eipä tosin ole hirveästi tullut asiaakaan, pidetään silti silloin tällöin ajatuksia ruudulle.

Kiinnitimpä huomion joku viikko sitten, että alapäässä oli ollut pari viikkoa todella hiljaista. Ja hiljaisella tässä tapauksessa tarkoitan, että en muista tuona aikana saaneen ainuttakaan aamustondista, ei yöllä eikä päivällä pienintäkään itsenäistä eloa. En silloin ihmeellistä stressiäkään keksinyt, mutta joku tälläinen lienee käyneen. Sittemmin on herännyt kyllä taas keskellä yötäkin :)

Tuli yksinäinen viikonloppu, tyttöystävä lähti kaverinsa luo. On ollut taas hieman anaalin käyttökin mielen päällä ja tilasin sitten viikonlopuksi uuden anaalitapin. Olin arvellut ja vanhoja muistellen tullut tulokseen, että 5cm halkaisija olisi aika mukiinmenevä. Sopiva kandinaatti löytyi 4,9 cm kokoisena ja aika lyhyenä muuten. Perjantaina kotiin tullessa ajelin kaupan kautta ja katsoin vihanneshyllyssä kesäkurpitsaa. Olen joskus ennemminkin miettinyt, että voisi olla oivallisia kertakäyttövälineitä, vaikka aika isoja. Ja kyllä otin yhden, jos vaikka innostuu kokeilemaan. Koitin valikoida "ei liian ison" mallin.
No iltasella uutta tappia pitelin anaalissa ja hulahti ilman suurempia vaivoja sisään, niin ajattelin nyt koittaa pois kun sellainen oli (En käytä niitä ravintona koskaan). Dippailin tappia vielä hetken reilun liukkarin kanssa etää reikä rentoutuu paremmin. Sivuhuomautus, mielestäni anaali rentoutuu parhaiten dippailemalla sitä, jolloin se "muistaa" paremmin sillä hetkellä, että nyt ei ole aika kiristyä suppuun. Mutta takaisin vihanneksiin, laitoin avokadolle kondomin päälle ja läträsin vielä extra paljon liukkaria joukkoon ja aloin työntämään rauhassa sisään. Ja ei aikaakaan kun sekin humahti koko ympärysmitaltaan sisään. Olin hieman itsekkin yllättynyt, koska se näytti niin paljon paksummalta kuin tappi. Ja mitä joskus olen vähän paksumpaa tappia käyttänyt, niin ne ovat tuntuneet ettei yhtään isompi mahdu, miksi nytkin päädyin 5 cm tappiin.
Eikä se tuntunut edes tuskaiselta, sielä se istui aukossani sitä venyttäen. Sitten rupesin sitäkin dippailemaan ja runkkaamaan eturauhasta vasten. Se tuntui aivan taivaalliselta ja hetken ajan jo tuntui, että nyt saisin ensimmäisen anaaliorgasmin, mutta se tuntemus katosi yhtäkkiä. Runkkasin vielä lopuksi anaali täytettynä ja tuli hyvä.

Tuli myös koitettua uutta hieman erikoisuutta. En muista kumpi tuli yksi päivä ensin mieleen, kaapissa oleva tens laite (jota ei edes käytetä) vai seksikaupan sähköstimulaattorit. Joka tapauksessa pitihän sitä koittaa, alapäähän. Testauksen perusteella voisi jopa ostaa siihen käyttöön tarkoitetun oman laitteen, paremmilla yhdynnöillä alapään osioihin. Sain kuitenkin tuollakin ihan mukavia supistuksia aikaan jopa penikseen, kun lätkien paikkoja aikansa testaili. Lisäksi piti testata anaalin sulkijalihaksen toimintaa tällä ja sain peräaukonkin supistelemaan oikein miellyttävästi kun laittoi johdon päät suoraan sellaisenaan sisään. Tätä anaaliosiota haluaisin jopa koittaa oikein asiaan tehdyllä metallitapilla, sen verran erikoisen kiva oli.