Ny kävi sitten niin että eräällä sivustolla tuli sovittua tapaaminen vanhemman miehen kanssa. Puhuin vain että jos runkkaisin häntä ja kattoo sitten miltä tuntuu ja tekeekö muuta.
Menin hänen asunnolleen, asui sattumalta melko lähelläkin, jännitys nousi koko ajan. Oven avasi ihan nuorehkon näköinen mies ikäisekseen, astuin sisään. Asunto itse oli aika pieni, varmaan vain yksiö, eteisestä aukesi heti olohuone/keittiö tila. Istuin sohvalle, tv oli päällä. Jännitystä ilmassa omasta puolesta ainakin, mies tuntui oikeinkin rennolta. Pari sanaa heitettiin että en ole ennen mitään tehnyt ja hän taas on vain toppina.

Hän laittoi sitten asian vauhtiin ja otti housut ja paidan pois ja istui takaisin sohvalle. Muna oli siinä vaiheessa vielä pieni ja velttona. Hän runkkasi ensin hieman itse ja kun se hieman heräili niin otin sen käteen, istuin siinä vierellä vain. Ei se mikään jättikyrpä ollut, voin sanoa että itsellä on isompi. Mutta ei se tietenkään mitään haitannut, kaikki ne erilaisia ovat. Vetelin nahkaa edes takaisi, muna oli hieman pystykäytä. Niin erilaista kuin omaa runkata kun ei tiedä yhtään miltä tuntuu ja miten menee. Vähän siinä ajattelin että jos olisin nuolaissut päästä ja ehkä sitten ottanut suuhunkin, mutta en tehnyt sitä kuitenkaan.

Rupesi tuntumaan että eiköhän tuo nyt pyllyyn otettaisi kun kerran tässä ollaan ja sen myös sanoin. Kelpasi toki, kumi munan päälle ja hieman liukkaria. Makasin sohvalla polvillani eteen kumartuneena. Olin myös valmistautunut asiaan että olin huuhdellut peräsuolen etukäteen jos sinne eksyttäisiin. Hän rupesi työntymään sisään, ei tuntunut tietenkään pahalta, koitin olla mahdollisimman rentona etten supistele sulkialihasta turhaa. Hänen muna oli päässyt sisälleni kokonaan ja hän varovasti työnteli. Koitin hakea vielä parempaa asentoa ja löysinkin sellaisen. Hetken hän työnteli rauhallisesti edes takaisin, itse koitin vain olla rentona ja nauttia. Eipä se se pahalta edelleenkään tuntunut, mutta ei mihinkään nautinnolliseen kohtaankaan osunut. Hän pysähtyi, arvelin pitävän pientä tauko ja niin varmaan tekikin kun siitä muutama seuraava työntö ja hän tuli. Sanoi olevansa hieman herkässä. En kieltämättä itsekkää mikään kestohärkä panopuuhissa ole. Panovaihe ei oikeasti varmaan montaa minuuttia kestänyt.

Näin vielä kun muna oli veltostunut ja kortsun pohjalla roikkui mällit. Sain paperia ja pyyhkäisin liukkarit pakaroilta pois. Istuin alas sohvalle. Siinä vaiheessa rupesi tuntumaan erikoista jäännää "säteilyä" kehossa. Ehkä se oli nautintoa ehkä helpotusta tai jotain muuta. Istuin vielä hetken, puin vaatteet päälle ja sanoin lähteväni. Lähtiessä sanoin vielä kiitos ja samalla ajattelin että kuka kiittää panosta, ei panosta kiitetä.

Kotia päästyä otin kaapista runkkausmunan, laitoin pornoa auki ja runkkasin.
Näin jäljestäpäin ei niin mitään ihmeellisiä ajatuksia liiku, ei tunnu syyllisyyttä sen kummemmin kuin omista kotoisista anaalin tyydytyksistäkään.