Pari edellistä päivää mietin että nyt tulevana lauantai aamuna sängys makoillessa kerron tyttöystävälle. Lauantai aamu saapui ja pientä rapulanpoikastakin havaittavissa. Ja siinä sängyllä maattiin ja lopulta kun tarpeeksi sanoja olin miettinyt, sain asian kerrottua hiljaisella ja hieman pelokkaalla äänellä. "..haluaisin koittaa olla miehen kanssa".
Vastaukseksi tuli "En oiken pitäisi siitä" "Ootko sitten ihan homo?" "Mistä sulle ny löydettäis joku?" "Oonko mä puhunu jollekki?".
Johon vastasin kutakuinkin "Ei en olisi homo vaan tykkäisin vaan vähä muustakin" "Eikö semmonen ny löydy" "En oo puhunu".
Keskustelu oli kuitenkin hieman vähäsanainen ja en tiedä tarkoittiko lopussa olenko kenellekkään kaverille kertonut vai jotain kontaktia. No asia nyt tavallaan kuitenkin jäi sitten hieman auki lupapolitiikalta, hirveästi viittinyt lisää vettä myllyyn heittää kysymällä haluaako tietää vai olla tietämättä vai miten.

Ehkä osaksi aamuiseen avautumiseen liittyen ja pariin vanhempaan keskusteluun liittyen, ehdotti päivällä jos koitettaisiin asua erillään ja olla vielä yhdessä ja katsottaisiin miten asiat menisivät.


Edellisen viestin kanssa on muutamia viestejä lisää laiteltu ja pienet anonyymikuvatkin vaihdettu. Kerran kävi hetken "mitä mä oon tekemäs" -ajatus, mutta meni ohi kun ajattelin ja kiihotuin. Mahdollista tapahtumapaikkaa ollaan hieman mietitty kun kummankaan luo ei sovi.