Olisiko taas ainakin yksi päivitys tälle vuodelle. Tästä satunnaisesta kirjoittelun aloituksesta on nyt kulunut 6 vuotta. Silloin olin jo pitkällä parisuhteessa, sen jälkeen välissä (liian) vähän aikaa yksin (~9 kk) ja nyt edelleen tässä uudessa parisuhteessa. Jälkeenpäin sanottuna yksinolosta otin liian vähän irti, kun viikonloput meni pitkälti ryypätes ja arkki-illat muuten vain ohi. Silloin olisi pitänyt olla enemmän rohkeutta toteuttaa näitä asioita, eikä vain kerran satunnaisen kanssa jännityksen vallitessa ja vaipua toviksi koomaan. Ja sitten taas uudella jännityksellä jonkun ajan päästä kun haluttaa..

Jos vielä eroamaan satun niin lupaan otta niskastani kiinni ja kokeilla kunnolla sen puolen itsestäni, ettei tarvi enää sen jälkeen jossitella. 

Tässa on nyt reilu 3 vuotta eletty nykyisessä parisuhteessa ja vajaa 4 vuotta viime kerrasta miehen kanssa. En sano, että en miesten keskeisiä joskus ajattelisi edelleen. Koska ajatukseni ovat vain seksuaalisia, ne heräävät yleensä vain, kun ei ole hetkeen saanu tai kun on päiviä erossa tyttöystävästä. Ihan kuten sinkkuna ollessakin, ajatukset tulivat kun panetti ja lähtivät kun runkkasi. Tällä hetkellä panettaessa ajatuksiin kuitenkin ensimmäisenä tulee tyttöystävä.
Tyttöystäväni kanssa ei ole asia ollut puheena sitten viime maininnan jälkee vuosi sitten, mutta on hän minua tapilla pannut joitain kertoja. Niin ihana kun olisi sanoa sen riittävän, mutta käytän tässä nyt sanontaa "ei se vaan siltä oikealta tunnu". Ja lisäksi kun haluaisin myös kunnolla ottaa suihin munaa. Olen toki myös edelleen itsekseni tapilla itseäni tyydyttänyt satunnaisesti ja se tuntuu pidemmän session aikana juuri siltä unelmalta, että joku panisi minua isolla munallansa pitkän session ja peräaukkoni venyisi dippailtavaksi reiäksi. 

Tästä maailman tilanteesta johtuen harmittaa hirveästi, kun olimme Himos erotiikkafestareilleenossa, mutta kun se nyt jää taas välistä. Oli jo aiempana vuonna mielessä, mutta oli juuri ehtinyt mennä ohi. Nyt tosin kun tarkistin, niin tapahtuma onkin siirretty syksylle, toivottavasti järjestyy silloin ja pääsemme paikalle. Minua hieman kiinnostaisi mennä sielä myös Bizzarre Clubin tapahtumaan katsomaan minkälaista sielä on (ja onko minkälaisia miehiä..). 

Katsoimme yksi kerta myös ensimmäisen kerran pornoa yhdessä, aiemminkin ollut puhe joskus, nooh sehän meni seksiksi :) Eli ihan oletettavaa ja suotavaakin.