Vaihteeksi jotain päivitystä, kuolleita ei olla. Tämänkin aloitin pari kk sitten, mutta jäi kesken. Jatketaan nyt loppuun asti ja uudellakin asialla.

Seksielämää en paljo paremmaksi voisi naisen kanssa kuvitella. Sitä saa ja se maistuu, myös kokeilumieltä on. Kuten taisin edellisessä mainitakkin niin anaaliseksi kuuluu nyt nykyisin aina välillä valikoimaan. Anaalitappi ostettiin talouteen yhteiskäyttöön ja olisi tarkoitus myös itse sitä käyttää.
Pienestä jännitystäkin oli liikkeellä keväällä tehdyssä "lemmen"lomalla tallinnassa ja shoppailun temmellyksessä otettiin pieni suikkarimaistelu pukukopissa. Paljon aiemmin etelä-suomessa k18 kylpylän saunassa myös sormetin tyttöystävää.

Vaikka joskus meinaa olla miehen painajainen että nainen haluaa enemmän kuin itse ja joskus ei tee mieli vaikka toista panettaisikin, niin hyvin sovussa pysytty. Välillä jos on ollut parin viikon tauko kokonaan niin kyllä hän melko nopeasti tulee jos ei ole itse siinä välissä leikkinyt

Talvilomalla olin lapissa poikaporukalla ja viikko oltiin erossa ja melkoiset panetukset tuli aikaiseksi. Runkata olisi huvittanut, mutta jätin sen aina puolitiehen ja 4 kertaa estin orgasmin ihan huipun hilkulla. Mutta sitten kun taas nähtiin niin olihan se melkoista transsia paneminen. Lopuksi kun menimme nukkumaan niin oli olo hieman kuin humalassa. Silloin sitten myös kerroin että mulla olis fantasia ja haluaisin saada miestä, mutta hän voisi olla myös ihan hyvin mukana hommassa. Ei tuo ihan kauhistunut ajatuksesta, mutta vähä mietti voisiko hän sopivan tilanteen kohdalle tullessa kuitenkaan sitä tehdä.

Samassa olen vähän vilkuillut taas alastonta nettisivustoa joskus harvakseen ja miehen saamisen halu taas noussut pintaan. Ja vaikka olen kerran saanut ja pari antanut, niin pidän sitä edelleen enemmän fantasiana jonka haluaisin tehdä kuin asiana jota haluaisin vain uudestaan.
Ja lähinnä ottaa suihin ja saada aitoa tavaraa. Koska ensimmäinen saanti oli kuitenkin niin uusi juttu ja melko nopea itse tapahtuna, niin se jäi hieman "märäksi uneksi" joka ei vieläkään tunnu todelta ja haluaisin vaan tuntea sen vähemmällä jännityksellä rauhallisemmin ja kunnolla nauttien.

Nyt eletään viikonloppua kun toinen puoli on tyttöjen viikonloppua viettämässä. Oma viikonloppuni on kirjaimellisesti perseessä ;p Anaalitappi mikä ostettiin, on ollut täydessä käytössä minulla. Eilen aloittelin suolen huuhtelulla ja runkkasin tappia. Yön tullen päätin koittaa uudestaan saman kuin joskus tosi aikaa sitten. Laitoin tapin yöksi reikään ja untenmaille, sielähän tuo viihtyi ja hyvinkin sai nukuttua. Mitään seksiunia en kyllä silti nähnyt. Tappihan on samenttisilikoninen, pituutta 12cm ja juuresta 2cm Eikä isoimmastakaan kohdasta kuin 3,5cm. Tänään homma on sitten jatkunut niin, että tappi on kulkenut koko ajan tuola takana mukana kun kotona touhuillut. Olipa se lyhyellä koirankusetuslenkilläki. Tuossa kannassa on imukuppi ja on todella ihana ominaisuus. Silloin tällöin olen käynyt kylppärissä ja iskenyt tapin välillä seinään kiinni ja välillä lattiaan ja painellut menemään. Rupeaa tuntumaan jo vähän että olisi reikää käytetty. Mertarannan sanoin, mutta aivan eri asiayhteydessä "nyt naatiskellaan".

P.s. Kaiken tämän keskellä, en ole muuten runkkaillut kuitenkaan, enkä meinaakkaan. Säästän huomiselle lastit kun tyttöystävä tulee ;)