Voiko seksuaalisuus olla kehossa/mielessä jo lapsesta asti siinä missä muutkin luonteenpiirteet? Eivät vain pääse nousemaan syystä tai toisesta pinnalle samalla tavalla vaan tulevat sitten myöhemmällä ikää esiin jos poikkeaa sukupuolinormeista.

Muistan jostain lapsuudesta erikoisen jutun, tai siltä se tuntuu ainakin. En muista minkä ikäinen olin, mutta veikkaisin että jo ennen koulua.
Kaikillahan löytyy varmaan jonkun näköisiä pelinappuloita niin minä tein kerran sellaisen että laitoin pienen nappulan takapuoleen hetkeksi, ehkä toisenkin kerran en muista tarkemmin. Livennyksenä sanottakoon että en kuitenkaan ihan anaaliin asti vaan siihen pakaroiden väliin reiän suulle.

Kuulostaa oudolta jälkeen päin ajatellen. Kun vanhoja muistellaan niin häilyvä muistikuva että joskus myöhemmin saatoin työntää myös jonkun kynän paksuisen soittokapulan anaaliin. "Hei sehän menee sinne :o".

Tuon ikäisenä en varmaan saanut siitä mitään nautintoa niin ehkä se oli vain että kaikkea pitää koittaa, olen lapsi.
Tämän jälkeen en muista mitään muuta "homoseksuaalista" ammattikoulun jälkeiseen aikaan asti.

Ensimmäinen kokemus "seksistä" löytyy myös jo nuorena (lapsena). Olisinkohan tällöin sentään jo ollut koulusta kesälomalla, 1- tai 2-luokalta (En kyllä mitenkään varma). No naapurissamme asui mummo jonka lapsen..lapsi kävi joskus kylässä sielä. Tuo likka oli vuoden tai kaksi minua vanhempi ja leikimme usein siskojeni ja naapirin likan kanssa yhdessä.
Kerran olin yksin leikkimässä hänen kanssa kun hän sanoi jotain että harrastetaan seksiä, vaatteet päällä. Minullahan ei tainnut olla tietoakaan mitä seksi oli, mutta niin se selvisi ja hetken siinä "pantiin".

Seuraavaan ja oikeaan kertaan menikin sitten mooonta vuotta tuosta.