Edellisen tapahtuman jälkeen olen monesti miettinyt ja suunnitellut uutta kokeilua ja aina välillä internetistä erästä sivua selannut, mutta tähänkään päivään mennessä en sitä ole saanut aikaiseksi tehtyä. Tuosta on kuitenkin kulunut jo n. 5v.

Useamman kerran on silti tullut anaalia tyydytettyä ja edelleen pidän siitä. Olen yrittänyt vähän isompaakin käyttää, mutta pitäisi joku paksumpi tappi/plugi ostaa.

Yhden kerran tyttöystäväni ja kaverini kanssa nautittiin hieman olutta, saattoi jotain häröä olla liikkeellä siinä. Kaverin kanssa käytiin saunomassa jossa hän kysyi hieman puskista jotain että olenko koskaan miettiny olla miehen kanssa tms. Vastasin siihen jotain että on ollu mieles. Saunas istues jotain niitänäitä puhuttiin ja jossain välissä asia taas harhautui ja kaverini ehkä kosketteli penistänsä tai muuta kun hänellä rupesi vähän seisomaan. Taisi hän omaanikin varovasti koittaa, mutta ehkä yllättävästä tilanteesta johtuen minulla ei lähtenyt siinä pystyyn. Ehdotti myös että voisin koittaa hänen omaansa.
No se ei sielä pitemmälle mennyt ja oltiin tultu saunasta pois. Tyttöystäväni oli taas mukana menossa ja meininki oli häröä. Sitte kaveri sanoi että koita maistaa hänen munaa, ota suuhun. Uudeemman kerran tilanteesta häkeltyneenä jäi tekemättä.

Myöhemmin kerroin sitten tyttöystävälle tuosta illasta että olisin toivonut että olisin sen tehnyt, mutta häkeltyneenä en uskaltanut. Ja toivon vieläkin että olisin sen ensimmäisen kerran silloin kaverin kanssa koittanut. Vastaavaa iltaa valitettavasti ole sittemmin tullut uudestaan kun hän muista syistä johtuen muutti etelämmäs.

Viimeaikoina on ollut mielessä nostaa asia taas pöydälle tyttöystävän kanssa, että kun haluaisin ehkä vihdoinkin maistaa sitä elintä ja saada sitä itseeni.