Viikonlopun seurauksena tuli mieleen myös tälläinen toistaiseksi kaukainen fantasia. Vaikkakin myös sopivassa tilanteessa täysin toteutettavissa oleva. Se menisi kuitenekin jotakuinkin näin:

Ollaan sovittu tapaaminen, olkoon hän vaikka Petteri. Hän tulee sovitusti minun luokse perjantai illalla klo 19.00. Olen laittanut aiemmin jo saunan lämpeämään valmiiksi, joten menemme melkein heti hänen tultua pesuhuoneen puolelle. Nappaan kaapista mukaan perinteiset saunaoluet, käymme suihkussa ja siirrymme molemmat saunan puolelle. Saunomme ja nautimme oluet siinä samalla. Oluen loputtua otan otan Petterin munan käteeni ja rupean runkkaamaan sitä isommaksi. Hetki hetkeltä se kasvaa ja vaihdamme asentoa, itse meneen yhden lauteen alemmaksi ja siirrän samalla päätäni lähemmäksi Petterin munaa. Se on kooltaan 17cm pitkä ja paksuuttakin löytyy reilu 4cm. Pyörittelen kieltä terskan päällä ja otan sitten koko munan suuhun. Kovin syvälle en sitä kuitenkaa saa työnnettyä. Se maistuu hieman hikiseltä ja lämpöiseltä, mutta nopeasti hien maku häviää kun jatkan sen imemistä. Maistan suussani kiimanesteen ihanan makean suolaisen maun, imen vielä kerran voimakkaasti ja lopetan. Minulla on myös ruvennut seisomaan jo kauan sitten, joten istun vielä takaisin ylemmälle lauteelle ja Petteri ottaa muutaman runkkuliikkeen minun munastani.
Siirrymme sen jälkeen suihkun puolelle ja laitamme suihkun juoksemaan. Petteri ottaa hieman nojakyyryn asennona pesuallasta vasten ja asetun Petterin taakse kyykkyyn. Yletyn jalkojen sivusta runkkaamaan myös Petterin munaa hieman. Levitän kuitenkin vain hänen pakaroita ja työnnän päätä pakaroita lähemmäksi ja kosketan kielellä kauniin näköistä pientä ryppyistä reiän ympärystä. Pyörittelen kieltä siinä ja dippaan vähän reiän sisällekkin minkä yletän. Sitten käännän Petterin takaisin itseeni päin, nousen seisomaan ja painan Petterin alas. Työnnän oman munan hänen suuhunsa ja hän jatkaa munani imemistä. Kuinka hyvältä se tuntuu. Ennen kuin tulen, vedän Petterin pois alhaalta ja vaihdan imemään taas hänen munaa. Suihku juoksee lämmintä vettä edelleen kun imen Petterin munaa. Hänen tullessa työnnän sitä niin syvälle suuhuni kuin vain kykenen ja annan hänen tulla kurkkuuni. Nielen kaiken sen sperman mitä sieltä tulvii. Imen sen vielä kunnolla puhtaaksi. Suihkuttelemme loppuun ja siirrymme pois kylppäristä.

*Tästähän meinaa tulla oikee novelli, onko se sit paha?*

Menemme suoraa makkariin ja otan Petterin reiän taas kohteeksi. Työnnän hiljaa kyrpäni Petterin anaaliin, pikkuhiljaa se antautuu ja rupeaa luistamaan. Vaihdamme välillä asentoa kunnes laukean suoraa syvälle anaaliin.

Sillävälillä Petterin muna on herännyt taas eloon ja on minun vuoroni saada tuota Petterin kyrpää sisääni. Hän panee minua samoin päin ja eri päin. Välillä kun vaihdamme asentoa otan välissä Petterin kyrvän suuhuni ja imen sitä. Sitten hän taas jatkaa kunnes lopuksi kans antautuu ja laukeaa sisääni. Hetken jälkeen Petteri vetää munansa pois sisältäni, käännyn ja imen sen vielä puhtaaksi kuiviin.

Odotellessa käydään taas suihkussa uudemman kerran ja saunassakin vielä lämmintä. Otetaan vaikka toinen saunan jälki kalja jonka jälkeen otetaan taas uusintaottelut.

Kun ilta on täynnä käymme sänkyyn nukkumaan alasti. Jos toinen herää yöllä, hän ottaa toisen munan suuhun ja rupeaa imemään sitä. Ja imee loppuun asti tai ottaa/antaa jälleen anaaliin.

Aamulla herätessä, tottakai uuteen panoon. Aamun jälkeen voimme päiväksi erota ja jos kunto kestää vielä niin tavataan taas illalla ja otetaan sama uudestaan.

---***---***---***---
Sellaista. Ettei asiaan toki suinpäin oltaisi menossa, niin toki asiassa on muutama muuttuja.
- Paljaalla pano: Tietenkin vaatisi vähän enemmän kuin kertalöydön. Pidempi tunteminen, luottamus toiseen ja useammin jo pantu kumin kanssa. Sehän vaatii luottamuksellisen seksisuhteen ilman muita partnereita.
- Luottamuksellinen seksisuhde: En ole hirveä supliikkimies, mutta kai se hieman vähemmälläkin puheella saattaa löytyä jos teot vastaa odotuksia tarpeeksi.
- AssToMouth: Pornoteollisuutta, bakteereita, hyiii.. No on edes mun omia bakteereita omaan suuhun. Ja tottakai kunnon suolihuuhtelut etukäteen.
- Kestävyys: Ei kyllä villeimpinäkään seurusteluhetkinä montaa kertaa oo ollu kun on pystyny/jaksanu edes kahta kertaa illas jos on tullu välissä.
- Monta kertaa saman illan aikana: Jaksaminen ja itsetuntemus että tämä on mitä haluan, ettei halut lopahda heti kun ekan kerran tulee.
- Ja viimeisenä tärkeimpänä muuttujana, nykyinen parisuhde.